Кайли Миноуг: Никога не планирам, нямам стратегия

Кайли Миноуг признава, че винаги се е страхувала как ще подходи към кариерата си, докато е във възход и отказва да продължава да пее старите си хитове.

На въпрос защо й е отнело толкова време, за да получи заслуженото от нея, тя отговори: „Синдром на висок стремеж. Когато погледна назад към някои от тези моменти, някои от тези интервюта, които трябваше да направя, бих казала , че са откровен ад. Просто се радвам, че не се предадох. Сега стигнах до момент, в който не искам да отдавам почит към себе си. Няма начин. Не, благодаря.” 51-годишната певица настоява, че няма „главна стратегия“ за следващите няколко години и просто вижда как се случват нещата през следващите пет или десет години.

Говорейки пред октомврийския брой на британския GQ, тя добави: „Никога не планирам, няма петгодишна, десетгодишна главна стратегия, но винаги си мисля: „Чудя се какво е зад ъгъла?“ Може би просто ще надникна. И за да направите това, за да сте в това положение, трябва да работите. Това е физическо, емоционално преживяване. Това бих искала хората да разберат. Не искам да бъда обявена за боец. Може би това е грешната дума. Просто съм любопитна''. /БГНЕС