"Kaneff Group of Companies" започва строителството на Keystone

Канада, Мисисага, eдна от най-уважаваните и утвърдени строителни компании в Онтарио, на частно събитие в тесен кръг отбеляза началото на строителството на Keystone, жилищен комплекс в сърцето на Мисисага.

Проектът бе подготвен с много вдъхновение, любов и труд. „Днес сме изправени пред трудности, предизвикани от COVID-19, но с много позитивизъм отбелязваме, макар и в тесен кръг, „първата копка” на комплекса Keystone. За мен и моето семейство този ден е изпълнен също с много мили спомени и тъга. Покойният ми съпруг Игнат Канев беше в основата на този проект от първия му ден. За да го реализираме успешно, ние привлякохме най-добрите специалисти за всяка една дейност”, сподели Диди Канева, президент на Kaneff Group of Companies. „Наред с това искам да потвърдя отново нашата силна привързаност и социална ангажираност към град Мисисага. Завещаното ни от моя съпруг дело да съгражда и подкрепя общностите, в които строим, ще продължим в годините напред.”

Според проекта, в комплекса Keystone ще има 406 апартамента в две свързани сгради; 80 на сто от тях са продадени още преди започването на строежа. Планирани са фитнес салон и йога студио, учебна зала и и офис за дистанционна работа, обособена част за деца и творчески занимания, прекрасен външен басейн.

Kaneff Group of Companies вече 65 години работи в полза на града и неговите жители. Изключителното качество, прецизното отношение към детайлите са „запазената марка” на компанията, които са видими в богатото наследство в района на Голямо Торонто. Признание за успешната дейност на Kaneff Group of Companies засвидетелстваха кметицата на Мисисага Бони Кромби, бившата кметица Хейзъл Маккалиън и общинския съветник Джон Ковак, които присъстваха по време на „първата копка” на Keystone. /БГНЕС