Илич: Бяхме по-добри, не сме изгубили шансове за титлата

Не мисля, че сме изгубили шансове за титлата, нито ако бяхме спечелили, щяхме да сме шампиони. Остават три тежки мача до края, както за тях, така и за нас. Много е важно, че в тези плейофи всички отбори се борят за нещо. Надявам се, че тези мачове ще се играят максимално добре и накрая ще видим кой ще има повече късмет и умения, за да стане шампион. Това обяви треньорът на ЦСКА Саша Илич след равенството с Лудогорец в 32-ия кръг на Първа лига.

Двата тима направиха равенство 2:2 и по този начин Лудогорец запази преднината си от една точка на върха в класирането на първенството, а битката за титлата ще се реши в последните два кръга от сезона. "Мисля, че изиграхме един изключително добър мач. Важно е, че от първата минута не влязохме със страх. Скромното ми мнение е, че бяхме по-добрият отбор, постоянно нападахме, търсехме гола, не съм доволен единствено от резултата. Според мен съдията взе някои странни решения, които вкараха допълнителни нерви, даде три ранни жълти картони, които не бяха заслужени и това ограничи футболистите. Мисля си, че когато има ситуации за дузпи, които могат да бъдат разгледани с ВАР, това трябва да се направи", коментира Илич след двубоя.

"Изключително доволен съм от начин, по който проведохме и трите мача срещу Лудогорец, но е факт, че взехме само една точка. Но е важно, че и в трите мача показахме, че можем да играем равностойно на Лудогорец и да се надиграваме с тях", допълни той. /БГНЕС