Георги Тодоров: Петър Хубчев е точният избор за Левски

Временният треньор на Левски Георги Тодоров заяви, че ако информациите в медиите, че Петър Хубчев ще оглави отбора на "сините" след края на сезона отговарят на истината, то той е правилният избор.

"Аз чета, вие знаете повече. Мисля, че ако е този човек, за когото пишете, той е точният избор", коментира Тодоров.

Той говори за неделния мач, в който Левски ще посрещне Черно море.

"Тази седмица мина по-леко, защото само победите създават спокойствието. Много съм доволен от старанието през цялата седмица, надявам се, че това ще се покаже на мача, защото е важно. В групата ще попадне Еркебулан Сейдахмет, всички други са здрави. Черно Море е един от стабилните отбори, още повече, че ще бъдат освободени психически, тъй като не играят за нищо. Имат един наистина добър треньор и поддържат едно наистина добро ниво. Ще ни бъде изключително трудно, но трябва да прекъснем тази серия от четири мача да нямаме победа на "Герена". Трябва да подходим с много агресия, голямо желание. Притеснява ме това, че футболистите играят с известно напрежение. Ще се постарая да не е така, но това зависи изцяло и от тях и се надявам да направим един добър мач и най-важното да победим. Няма причина да има напрежение, все пак играем на "Герена", пред нашата публика. Те трябва да покажат най-доброто и да търсят победата. И да покажат добра игра, разбира се. Публиката поддържа отбора и не ги притеснява толкова, дори и в моменти, когато не играят толкова добре и резултатът е негативен.

Наставникът коментира и ситуацията с голмайстора Станислав Костов относно реакцията му при смяната по време на мача с Ботев Пловдив. "Относно Станислав Костов, имахме разговор, мисля, че разбра за какво става въпрос. Това са недопустими неща в професионалния футбол, дори и на публиката да е направил това нещо, не е добре".

Тодоров разкри, че личните му предпочитания са утре Лудогорец да победи ЦСКА. "За мен лично е по-добре Лудогорец да победи, защото имаме възможност да атакуваме второто място, ако победим. Ако не спечелим, не може да си правим никакви сметки". /БГНЕС