Гардеробът на Меган Маркъл струва 78 900 паунда

Журналисти от вестник „Дейли мейл” разкриха многомилионната стойност на новите дрехи на херцогинята на Съсекс Меган Маркъл през 2022 г. Съответният материал е публикуван на сайта на изданието.

Редакторите на портала анализираха елементите на гардероба на Маркъл, в които тя се появи публично едва тази година. Оказа се, че общата цена на тоалетите и бижутата възлиза на 78 900 паунда, което е с 20 000 паунда повече от миналата година.

Според изданието най-скъпата дреха на Маркъл е гащеризон на марката Khaite за 620 паунда, който тя носи в комбинация с колие на бижутерска къща „Картие“ на стойност 12 000 паунда. Знаменитостта избра обувки на висок ток на луксозната марка „Маноло Бланик“ за 595 паунда.

През май 2018 г., след сватбата на Меган Маркъл и принц Хари, стана известно защо булката е предпочела тоалет на Клеър Уейт Келър. Оказа се, че бившата дизайнерка на „Живанши” е феминистка и пламенен защитничка на равенството между половете. Маркъл реши да подкрепи Келър и така публично да изрази уважението си към жените дизайнери. /БГНЕС