Франк Лампард официално се завърна начело на Челси

Франк Лампард официално се завърна начело на Челси. От клуба обявиха, че бившият футболист на "сините" е назначен за временен мениджър до края на сезона.


„Радваме се да приветстваме Франк отново на „Стамфорд Бридж“. Франк е член на Залата на славата на Висшата лига и легенда в този клуб. Докато продължаваме нашия задълбочен и изчерпателен процес за намирането на постоянен мениджър, искаме да предоставим на клуба и на нашите фенове ясен и стабилен план за остатъка от сезона. Искаме да си дадем всички шансове за успех и Франк притежава всички характеристики и качества, от които се нуждаем, за да ни доведе до финалната линия. Имаме важен мач срещу Уулвс в събота и след това ще насочим вниманието си към нашия четвъртфинал в Шампионската лига в Мадрид следващата седмица. Ние всички ще дадем пълната си подкрепа на Франк, тъй като се стремим да постигнем възможно най-добрия резултат във всичките ни оставащи мачове“, обяви президентът на клуба Тод Боели.

Лампард се радваше на бяскава кариера на „Стамфорд Бридж“, спечелвайки три пъти Висшата лига три пъти и веднъж Шампионска лига.

Той ръководи клуба в продължение на 84 мача и го изведе до финала за ФА Къп. /БГНЕС

Категории: