Филип Филипов: Скоро ще има идеен проект за новия стадион на ЦСКА

"След доста трудности и перипетии имаме възможност да отворим временен магазин. Очаква се изграждането на нов стадион, в който ще има магазин, музей, но на феновете на ЦСКА е нужно да имат възможност във всеки един момент да си купуват артикули във физически магазин. За стадиона всичко върви по план, действат се нещата. В най-скоро време ще се представи идеен проект. Стъпка по стъпка, определени и зададени са нещата", каза изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов по време на официалното отваряне на фен магазина на "Българска армия".

Вратите бяха отключени именно от Филипов. „Червените“ дълго време бяха без официален фен магазин. Той е позициониран вдясно от централния вход на стадион "Българска армия". В него може да намерите, освен официалната екипировка на отбора, също така и много други интересни фенски принадлежности, артикули и облекла.

Фен магазинът ще работи всеки ден от понеделник до неделя, от 10:00 до 19:00 часа.

"Той е готов от една година, но различни разрешителни не ни позволиха да го отворим по-рано. Даже още не е напълно обзаведен. Тепърва ще се вкарват нови артикули. Няма да има никакъв конфликт с магазина на феновете. Там се продават фенски артикули, а тук - такива на клуба”, каза Филипов, който похвали играта на отбора в последните срещи.

„Последните два мача отборът показа различно лице, агресия, непримиримост, характер, желание за победа. Това е важно за ЦСКА. Играем добър футбол. В клубния сайт ще излезе информация за Бамба и други футболисти. Тази сутрин всички тренираха нормално“, добави изпълнителният директор. /БГНЕС