Филип Филипов: Не искаме Драгомир Драганов и Радослав Гидженов на мача с Лудогорец

"Не искаме двубоят с Лудогорец да бъде ръководен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха. Не знам дали ще ни уважат желанието. И миналата година заявихме същото за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб.", обяви изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов пред медиите след победата на "армейците" с 1:0 срещу Славия в осминафинален мач от турнира за Купата на България.


"Получи се грозен мач, който не беше приятен за гледане нито от нас, нито от феновете. Задачата ни днес беше да продължим за Купата на България. Не стана по най-футболния начин и не мисля, че съдията по някакъв начин е ощетил отбора на Славия“, коментира шефът в "червения" клуб.

"Двата мача със Славия са различни. Всяка грешка за Купата е равносилна на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за следващия мач. Не мисля, че Лудогорец ще поиска отлагане на срещата. Един от техните директори го заяви. Ако те поискат отлагане, ние няма какво да направим, защото в правилника се казва, че европейският участник има това право. Мисля, че мач в неделя ще има“, каза още той.

"Аз щом отворих съдиите видях Никола Попов. Ние сме последният отбор, който ще тръгне да променя съдии. Нямаме такива сили и взаимоотношения", категоричен е Филипов.

"Когато се бориш за титла и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА", завърши изпълнителният директор на "червените". /БГНЕС