Евандро: Вярваме, че можем да преодолеем всеки противник

Играчът на ЦСКА Евандро получи своята награда за „Футболист №1" на 3-ти кръг в efbet Лига, предаде репортер на БГНЕС. Бразилският нападател заслужи отличието, след като отбеляза и двата гола за обрата срещу Славия (2:1) преди седмица. Евандро получава 8 гласа в анкетата, с които изпреварва Давиде Мариани от Левски (6) и Бирсент Карагерен от Локомотив Пловдив (3). Това е втора награда „Футболист №1" за голмайстора, след като получи приза и за изявите си в 29-ия кръг на миналия шампионат.

„Много съм щастлив от наградата. Благодаря на всички, които са гласували за мен и на моите съотборници, ръководство и треньори. Мисля, че сме готови за предстоящите мачове. Трябва да сме много концентрирани за мача със Зоря, а след него ще мислим и за Лудогорец. Трудно е да се играят мачове през три-четири дни, но имаме силен отбор и трябва максимално да се подготвим. Във футбола е нормално да има спадове, но смятам, че успяхме да излезем от тази ситуация", заяви Евандро.

„Ние вярваме, че можем да преодолеем всеки отбор в света. Вярвам в собствената си игра и в тази на съотборниците ми. Футболът в днешно време е много изравнен и трябва да работим и да останем концентрирани. Още не знам много за Зоря Луганск, но треньорът вече ни даде информация и трябва да я използваме, да изиграем мача на 100% и да победим. От началото на този сезон получавам повече шансове за игра и показвам на какво съм способен", допълни бразилецът. ЦСКА посреща украинския Зоря Луганск на Националния стадион „Васил Левски" в четвъртък от 20:30 ч. В неделя пък на „червените" им предстои гостуване на шампиона Лудогорец отнвото от 20:30 ч. /БГНЕС