Елин Топузаков е новият директор на школата в Левски

Елин Топузаков е новият директор на Детско-юношеската школа на Левски, обявиха официално от клуба. Той заменя Йончо Арсов, който напусна през април след почти четири години работа на поста.


Желанието на специалиста, извел представителния отбор на „сините“ до участие в Лига на конференциите, е да работи с талантите от Академия „Левски“

"ПФК Левски пожелава много успехи, победи и щастливи мигове на Елин Топузаков начело на Детско-юношеската школа на любимия отбор", написаха от "Герена".

46-годишният Топузаков започна миналия сезон като наставник на втория отбор на "сините" в Трета лига, а след оставката на Станимир Стоилов през април той довърши кампанията като временен старши треньор на представителния състав. За около два месеца под негово ръководство Левски завърши на четвърто място в Първа лига и игра бараж за Европа, който спечели с 2:0 срещу Арда миналата неделя.

"Аз съм рожба и дете на Левски. Готов съм да се отзова във всеки момент, независимо колко е напечено. Няма какво повече да кажа, нека ръководството да прецени", обяви преди няколко дни Топчо. /БГНЕС.