Джъстин Бийбър отново прекрати турнето си заради влошено здраве

Джъстин Бийбър заяви днес, че отново прекъсва турнетата си, месеци след като разкри, че е диагностициран със синдром, който му причинява частична парализа на лицето.

През юни 28-годишната мегазвезда отложи северноамериканската част от турнето си "Justice" заради синдрома на Рамзи Хънт - усложнение на херпес.

Наскоро Бийбър се върна на сцената, изнасяйки шест концерта в Европа, както и на фестивала "Рок в Рио" в Бразилия този уикенд.

Но днес звездата заяви, че завръщането му на сцената е било преждевременно.

„През изминалия уикенд изнесох концерт на Rock in Rio и дадох всичко от себе си на хората в Бразилия. След като слязох от сцената, изтощението ме завладя и осъзнах, че в момента трябва отново да превърна здравето си в приоритет", каза Бийбър. "Така че за момента ще си взема почивка от турнетата", продължи изпълнителят на "Peaches".

"Ще се оправя, но имам нужда от време, за да си почина и да се оправя. Толкова се гордея, че мога да представя това шоу и нашето послание за справедливост на света".

Синдромът на Рамзи Хънт е рядко неврологично заболяване, което може да възпали и парализира лицевия нерв и да причини болезнен обрив около ухото или устата. В допълнение към лицевата парализа, то може да причини загуба на слуха.

Бийбър има десетки изпълнения по целия свят, планирани до март 2023 г.

Суперзвездата не даде приблизителен срок за възстановяване, нито посочи дали турнето "Justice" някога ще бъде възобновено./БГНЕС, А