Добромир Митов и щабът му остават начело на ЦСКА

Добромир Митов и неговият щаб ще получи възможност да води подготовката на ЦСКА за новия сезон 2019/20.

Добромир Митов, Димитър Пенев и Люпко Петрович ще останат начело на ЦСКА и ще започнат подготовката на отбора на 9 юни, съобщава официалният сайт на „червените". Така се слага край на спекулациите, че отборът отново ще търси чужденец за поста старши треньор. През миналия сезон бе привлечен Нестор Ел Маестро, но той бе освободен след един полусезон и дойде Любо Пенев.

Той напусна заради неразбирателство с ръководството и оттогава начело на отбора застана екипът, воден от Митов. С него на чело „червените" бяха много близо до титлата в Първа лига, но в директен двубой с Лудогорец завършиха 0:0 и в крайна сметка останаха на точка от разградчани.

„ЦСКА и занапред ще бъде воден от треньорския щаб, с който завърши изминалия сезон. Отборът ще започне подготовка на 9 юни под ръководството на старши треньора Добромир Митов, който ще продължи ползотворното си сътрудничество с доказани специалисти като Димитър Пенев и Люпко Петрович. В щаба остават асистентът Даниел Моралес и кондиционният треньор Кирил Динчев, а работата с вратарите отново ще е поверена на Ивайло Петров", съобщават от „Българска армия". /БГНЕС