Деца, семейства и именници посрещат слънчевите лъчи на ледената пързалка „Юнак“

Ледената пързалка „Юнак“, намираща се до Националния стадион „Васил Левски“, събира хора от всякаква възраст, а дори и именници, предаде репортер на БГНЕС.

Ралица, която е тук със семейството си заяви за БГНЕС, че за първи път посещава ледената пързалка. „Идваме за първи път, но живеем наблизо. Дълго време чакахме да я пуснат и сега нямаме търпение да я пробвам. Надявам се да се забавляваме много“, каза с усмивка дамата, избрала да се наслаждава на слънчевите лъчи, докато кара кънки на коледната ледена пързалка.

Анета и дъщеря ѝ Стефани споделиха за БГНЕС, че за втори или трети път посещават ледената пързалка и много им харесва и идват с удоволствие през зимата. Малката именничка смята, че това е най-яката коледна пързалка. „Миналата година също идвах, много се забавлявах, падах, ставах и това беше най-забавната част”, разказа малката Стефани.

Своите умения на леда демонстрира и Дядо Коледа със Снежанка. Младо семейство, облечено като белобрадия старец и неговата красива помощничка, също решиха да покарат малко кънки.

БГНЕС разговаря и с Явор Маринов, управител на ледената пързалка “Юнак”. „За шести път организираме пързалката, като с всяка година интересът става все по-голям. Прекрасно е, защото хората и децата най-вече са навън, карат кънки и спортуват“, каза той. /БГНЕС