Демократична България отказа разговори с ГЕРБ

Отказахме среща с кандидата за министър-председател, излъчен от ГЕРБ. Идеологията на ГЕРБ е корупция, нагласени обществени поръчки, обръчи от фирми. Така, че нямаме никаква допирна точка с тях. Българският народ не иска повече управление на ГЕРБ. Няма за какво да си говорим.

Това съобщи Атанас Атанасов от парламентарната група на ДБ, предаде репортер на БГНЕС.

По-рано днес председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че са изпратили покана за среща в 16 часа днес в зала „Запад” на парламента.

ГЕРБ се опитаха да откраднат Росенец. Те са чули, че ще инициираме комисия и за да избегнат да подкрепят това наше предложение, внасят свое. Но избързват леко и закъсняват фатално, защото големият въпрос към тях е защо не внесоха такава комисия в предишния парламент, Росенец се случи тогава, припомни от своя страна председателят на ПГ на ДБ Христо Иванов.

Борисов и днес лъже – нагло и безпардонно, че аз някога съм искал да бъда главен прокурор, посочи Иванов в отговор на думите на премиера в оставка, изречени при изписването си от болницата по-рано днес.

Когато говорим за идеологически допирни точки, какви такива точки бихме могли да имаме ние с един лъжец, попита Христо Иванов на трибунка в кулоарите на парламента. /БГНЕС