ЦСКА няма да подцени реванша с Титоград, обеща Митов

ЦСКА няма да подцени реванша с Титоград, а грешките в защита постепенно ще бъдат изчистени, това заяви старши треньорът на „червените" Добромир Митов преди мача в Подгорица от първия предварителен кръг на Лига Европа тази вечер.

„Говорихме, че не трябва да има отпускане, защото видяхте, че в първия мач отборът на Титоград ни създаде доста главоболия, особено през първото полувреме. Ще подходим напълно сериозно и отговорно", каза Митов за предстоящия двубой.

Той допълни, че се надява тимът да изчисти грешките от играта си, но за това се изисква време и сработване между новите и старите играчи.

Старши треньорът завърши с това, че отборът на ЦСКА е здраво стъпил на земята. Той загатна за промени в състава и наблегна върху сериозността на мача въпреки убедителния успех в първата среща с 4:0. „Титоград не е отбор за подценяване. Ние сме ЦСКА и нямаме право на експерименти. Те са за контролите. Всеки трябва да си заслужи фланелката, а не да му се подарява", заяви Митов.

Междувременно вчера вечерта ЦСКА проведе своето официално занимание преди реванша срещу Титоград в Подгорица. „Армейците" са в група от 19 футболисти. Божидар Чорбаджийски ще изтърпи третия двубой от наказанието си заради червения картон срещу Копенхаген през миналото лято, а Стойчо Атанасов остана в София заради грип. Останалите отсъстващи са контузените Иван Турицов и Енрике Рафаел. В България остана и новото попълнение Вив Соломон-Отабор. /БГНЕС