Братът на Погба: Пол все още може да премине в Реал

Матиас Погба намекна, че Реал Мадрид все още може да подпише с полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба преди края на трансферния прозорец.

Погба асистира за две от четирите попадения на Юнайтед срещу Челси, но бъдещето му на "Олд Трафорд" остава неясно.

Самият 28-годишен брат на Пол направи преход към испанския футбол, след като се присъедини към Манчего от Терсера Дивисион, и говори пред „Ел Чирингито“ за шансовете брат му също да се озове в Испания. Матиас се изказа ласкаво за наставника на Реал Зинедин Зидан. „Зидан е един от най-великите и според мен, ако клубът му даде това, което иска, той няма да има проблем да отиде там, но ако Реал не му го даде, той ще изпита затруднения. Брат ми e липсващият футболист в полузащитата, от който се нуждае Зидан“. Въпреки това, според него трансфер е възможен, макар и не за колосалните суми, за които се споменава в медийното пространство. „Разбира се, че Флорентино Перес може да го купи, няма нищо невъзможно в живота“, каза Погба. „Не мисля, че той струва 200 млн., но пазарът в модерния футбол е такъв – Манчестър ще иска много пари за него, но не 200 млн. Ситуацията е деликатна, но играчът има своите лични цели. Ако не може да останеш и да играеш в клуба, в който си, може да останеш и с теб е свършено“, продължи той.

Не мога да ви уверя, че той ще остане в Юнайтед. Знаем, че той искаше трансфер, но той не е виновен. Той просто изчаква. Работи усилено и ще видим какво ще се случи. Във футбола никой не знае. До 2 септември всичко е възможно. Мечтата на брат ми е да спечели Шампионска лига“, завърши Матиас. След края на трансферния прозорец в Англия, Юнайтед едва ли ще се разделят с Погба, дори ако Реал удовлетвори исканите за световния шампион с Франция 160 млн. паунда, защото няма да имат възможност да подпишат с негов заместник до зимния трансферен прозорец. /БГНЕС