Белингам носи титлата на Реал, а Palms Bet – куп награди за феновете на „кралете“ в България

Изключително емоционална седмица изпратиха членовете на официалния фен клуб на Реал Мадрид у нас - Peña Madridista Real Madrid Bulgaria. Часове след като победи по крайно драматичен начин действащия носител на трофея от Шампионската лига Манчестър Сити и се класира на полуфиналите в турнира, Кралският клуб надви големия си съперник Барселона с 3:2 в Ла Лига.

Успехът на „Сантяго Бернабеу“ дойде отново по повече от спиращ дъха начин – след пълен обрат и гол на звездата Джуд Белингам в последната 90-а минута. С новите три точки момчетата на Карло Анчелоти увеличиха на 11 пункта преднината си пред играчите на Шави и до голяма степен подпечатаха 36-та си титла.

За да е още по-незабравима и емоционална за привържениците на „белия балет“ седмицата, официалният партньор на LALIGA в България - Palms Bet, ги зарадва със специална изненада и множество награди по време на специално подготвено за Ел Класико събитие. Час преди първия съдийски сигнал се разигра куиз на тема титаничния сблъсък между Реал Мадрид и Барселона.

Победителите грабнаха сертифицирани артикули с висока колекционерска стойност – фланелка с личните автографи на Икер Касияс, Давид Вия и Фредерик Кануте; подписана от Фернандо Мориентес и Гайска Мендиета топка, екип на Реал от настоящия сезон и др. Наред с множеството подаръци от играта с въпроси, още петима души имаха щастието да спечелят официалната фланелка на Реал Мадрид.

Това бе поредната инициатива между Palms Bet, официален партньор на LALIGA в България, и фен клуба на Реал Мадрид у нас. На 2 септември миналата година, в столичния бар „Black & White”, родните фенове на „кралете“ имаха възможността да изгледат победата над Хетафе в компанията на техния голям любимец, легенда и бивш голмайстор на мадридчани Фернандо Мориентес. /БГНЕС