Базарите помагат на малкия бизнес да оцелее

Базарите помагат на малкия бизнес да оцелее. Мартенският базар в Централните софийски хали "Всичко за жената" е един от тях. Това става ясно от думите на Билназ Салим пред БГНЕС. Тя е един от собствениците на фирма от Трявна "Джули стил", която е част от Мартенския базар в столицата.

"Благодарение на тези базари донякъде успяваме в тази криза. В момента положението е трагично в България. Държавата на малкия бизнес реално погледнато с нищо не помага. Ако сами не се оправим, фалираме", каза още тя и отчете, че покрай войната в Украйна всичко е поскъпнало и въпреки това като производител гледат да поддържат ниски цени и качество.

Билназ Салим каза, че донякъде оцеляват с подобни базари и разбира се, благодарение на верните си клиенти.

Стана ясно, че във фирмата "Джули стил" работят 4 души, а на Мартенския базар в халите имат свой щанд, на който предлагат дамско бельо от трикотаж, както и бельо за деца и мъже.

Базарът се провежда до 13 март в Централните софийски хали и озаглавен "Всичко за жената".

На Мартенския базар има щандове с плетива, обувки, чадъри и раници. Там представителите на силния пол имат време да се подготвят с оригинален подарък за 8 март, когато отбелязваме Международния ден на жената. /БГНЕС