Арнолд Шварценегер се завръща към най-великата си роля

Наскоро Variety попита Дан Трахтенбърг, режисьор на "Prey", дали е обмисляно връщането на Арнолд Шварценегер, за да се превъплъти в ролята му от "Хищникът" или за някоя друга епизодична роля. Трахтенбърг бе попитан също дали Дани Глоувър от втория филм е бил обмислян за включване в последната част. Въпреки че действието на " Prey" се развива през 1700 г., което не позволява на нито един от двамата герои да се завърне, Трахтенбърг заяви, че все още има място за двамата актьори в бъдещи филми, като отбеляза, че и двамата все още са наоколо и работят (когато не стачкуват, както е в момента).

Режисьорът на " Prey" Дан Трахтенберг казва, че и Арнолд Шварценегер, и Дани Глоувър могат да се завърнат във франчайза за Хищника.

Ролята на Арнолд Шварценегер в "Хищникът" може да се смята или да не се смята за най-великата му, но със сигурност е тази, която, подобно на "Терминаторът", помогна за създаването на голям франчайз, продължил десетилетия. Разбира се, през по-голямата част от интервюто Трахтенберг се фокусира върху настоящия филм и представянето на историческите коренни народи в него. /БГНЕС