Антонио и Хазенхютъл спечелиха наградите за юли

Нападателят на Уест Хем Михаил Антонио бе обявен за най-добър играч във Висшата лига за месец юли, докато наставникът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл грабна приза за най-добър мениджър.

Михаил Антонио вкара четири гола при победата над Норич.

30-годишният Антонио бе в страхотна форма в последния месец от сезона, като отбеляза осем гола и даде една асистенция и беше с основна заслуга за оцеляването на "чуковете" във Висшата лига. Той се превърна и в първия футболист на Уест Хем, който вкарва четири гола в гостуване на лондончани във Висшата лига, след като отбеляза всички попадения за успеха над Норич Сити с 4:0 на "Кароу Роуд".

"Откакто започна професионалната си кариера, това определено е най-силният ми период и се надявам да продължа така и през следващия сезон. Да получа това признание е страхотно за мен", коментира Антонио.

Треньорът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл се превърна в първия австриец, спечелил наградата за мениджър на месеца. "Светците" демонстрираха много силни игри след подновяването на шампионата и не загубиха нито един мач през юли, регистрирайки три победи и три равенства, включително успех над Манчестър Сити и реми с Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд". /БГНЕС