Анте Шимунджа: Все още не сме си свършили работата

„В Ирландия те ще играят доста по-различно, така че ние все още не сме си свършили работата“, обяви треньорът на Лудогорец Анте Шимунджа след успеха срещу Шамрок Роувърс в Разград.

"При 3:0 в квалификациите на Шампионската лига определено съм доволен. Имаше енергия, комбинации, изнесохме добра продукция. Това бе само първата стъпка. Тази победа бе важна за самочувствието ни. Първото полувреме имахме 10 изстрела срещу нито един", каза той.

"Не искахме да се дърпаме назад след почивката, но те са шампиони на Република Ирландия, станаха агресивни и започнаха да атакуват. Ние обаче се защитавахме отлично и продължихме да контролираме играта. Не помня да са имали някакво кой знае колко добро положение", продължи Шимунджа..

"Вярвам и се надявам, че ще продължим да се подобряваме", завърши треньорът на "орлите".

Авторът на третото попадение Игор Тиаго пък демонстрира самочувствие и заяви, че Лудогорец ще преследва успеха и в реванша.

„Работихме много през седмицата. Знаехме техните слаби страни и успяхме да си тръгнем с победа. Ще работим здраво през седмицата, за да отидем там и да направим добър мач. Знаем, че ще е труден мач. Започваме да работим, за да постигнем още една победа победа срещу Шамрок“, каза той. /БГНЕС

/БГНЕС