Александър Тунчев е новият треньор на Арда

Александър Тунчев е новият треньор на Арда. Това стана ясно днес, след среща на ръководството и самият Тунчев, гласи официалната информация от клуба.

Двете страни се разбраха договорът на специалиста да бъде за две години и влиза в сила от новото първенство. Бившият треньор на Локомотив Пловдив направи обиколка на ст. "Арена Арда", за да се запознае с базата на клуба. В скоро време ще бъде обявен и треньорският щаб на Тунчев.

"Ръководството на ПФК АРДА, футболисти и фенове пожелават успех на Александър Тунчев начело на АРДА!", написаха от клуба.

Само преди дни тимът от Кърджали се раздели със Стамен Белчев, след като двете страни не успяха да се разберат за нов договор. Самият Белчев е предпочел да не чака до края на кампанията. Освен него, от Арда си тръгна и първия помощник-треньор Георги Каменов. До края на сезона отборът ще бъде воден от Емил Кременлиев.

Александър Тунчев пък напусна Локо Пд в началото на април. Той хвърли оставка след загубата с 0:4 ЦСКА 1948. Поражението отне на Локомотив шанса за място в плейофите в първата шестица. /БГНЕС