Акрапович: Можем да отговорим на всичко, което има Лудогорец

"Не ме притеснява нищо в Лудогорец, ние можем да отговорим на всичко, което имат те. Имат индивидуални качества, имат и слабости, които видяхме в последно време, така че знам как да използваме тези слабости и да сложим на пръв план нашите силни страни и да неутрализираме техните качества, това е основната ми цел", заяви наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович преди дербито с Лудогорец от 19-ия кръг в Първа лига.

Бруно Акрапович.

"Червените" гостуват в Разград в събота от 15:00 часа и при победа ще се изкачат на първото място в класирането. "Отборът е добре, работят добре. Имахме малко оплаквания след мача с Черно море, беше труден мач, но се оправиха всички. Джеферсон може скоро да се завърне в игра, но няма да е готов за следващите два мача. Работим по план. Те си изработиха тази ситуация мачът в събота да е много интересен, можем да се качим на първо място. Доволен съм от това, което показват и се надявам да го покажем още един път в събота. Концентрацията изцяло е насочена към този мач", сподели Акрапович на днешната си пресконференция.

"Ако ги пресираме високо, може би ще направят грешка, както в предишния си мач, но може и да са си научили уроците, така че ние гледаме повече нашите неща. Знаем, че нашият стил на игра е неудобен за противника. Можем да стигнем до успех по различни начини", допълни той.

"Победата над Черно море беше изключително важна, защото знаехме резултата на Лудогорец още преди мача. Тук се говорим само за притеснение, напрежение, никой не говори да се радваме на този мач. Цяла България може да се радва на един такъв голям мач. Надявам се да се получи здрав и качествен мач, който ще задоволи хората", каза още босненският специалист.

"Селекцията никога не приключва. Привлякохме качествени играчи и се радвам за всеки играч с качества, който идва в ЦСКА. Сигурен съм, че ще направим отбора още по-добър", завърши Акрапович. /БГНЕС