Акциите на Левски са в София и са джиросани на Наско Сираков

Дългоочакваните акции на ПФК Левски, които досега бяха на името на Георги Попов, вече са в София и са джиросани на името на Наско Сираков, според информация на Дарик радио.

Очаква се в най-скоро време Наско Сираков да даде пресконференция, на която да отговори на въпроси за финансирането в клуба оттук нататък. Предполага се, че ще му отнеме време да се запознае с акциите и тяхната документация. Сираков става притежател на 86.6% от акциите на ПФК Левски.

Божков вече потвърди, че ги е джиросал на новия собственик на Левски, но без да назовава името му. Според мненията в социалните мрежи, "Синя България" искаше това да бъде Наско Сираков, особено след легендата завърши на върха в анкетата, публикувана във фейсбук профила на бизнесмена.

Преди това акциите на Левски бяха джиросани на премиера Бойко Борисов, но министър-председателят на България отказа да ги приеме, а впоследствие те бяха първо в касата на клуба, а след това върнати в Дубай. Очаквано дяловете бяха джиросани на Наско Сираков, който вече изяви готовност да ги приеме. Легендата на „сините“ обяви, че след като те станат негови официално, ще даде пресконференция, на която ще обяви идеите за преодоляване на кризата и възраждане на клуба. По всяка вероятност, той ще изчака домакинството на Лудогорец и гостуването на Локомотив Пловдив за Купата на България идния вторник, след което ще говори за медиите. /БГНЕС