Рибарски: Битката за титлата не ни интересува, гледаме си нашите приоритети

Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски даде пресконференция преди двубоя между неговия тим и ЦСКА в мач от 34-я кръг на efbet Лига. Наставникът на "червените" определи предстоящия мач като дерби и очаква всеки да даде максимума от възможностите си.


"Очаквам дерби. Мотивацията е единствено наша цел. Битката за титлата не ни интересува. Фокусираме се върху нашите приоритети", започна той.

"Георги Русев? Дали ще играят всички или не, няма да назова. Имаме известни проблеми. Кой до каква степен ще е готов, ще стане ясно в деня на мача. Ще изберем най-доброто, с което разполагаме. Задължително искаме да спечелим. Приемам публиката като положително нещо. За всеки един футболист е добре да играе пред пълни трибуни, отколкото на празен стадион. Това ще ни мотивира допълнително", продължи специалистът.

"Със сигурност този съперник е голям дразнител и това ще е едно дерби. Мнението на хората и какви очаквания имат не ме вълнуват. Аз имам очаквания към себе си. Това във Втора лига беше един шанс за мен и се радвам, че успяхме да станем първи. Напрежението се увеличава, но се надявам да се справим успешно в останалите два мача", добави наставникът на "червените".

"Не сме спечелили още. Надявам се това да се случи. Най-ценното нещо е времето преди даден мач. Аз самият не знам какво да очакваме в предстоящата среща. За да постигнем максимален резултат, трябва да положим максимални усилия. Договорът на Лазар Марин изтече и с него се разделихме. Имаме няколко други избори, ще видим кой ще е и как ще се справим. Това е изпитание и за нас, но имаме и достатъчни футболисти. Не съм аз човекът, който ще бъде в тежест на клуба. Радвам се, че са взели решение да разчитат на мен. Смятам да се справим и да положим максимални усилия, а други ще взимат решения какво ще се случва", завърши треньорът на ЦСКА 1948. /БГНЕС